Underlätta din amning med bröstvårtsskydd

05 november 2019
admin

Att få barn kan vara det bästa man varit med om i hela sitt liv. En liten varelse som man bara behöver titta på för att lysa upp och känna värme i hela hjärtat. Att ge sitt barn det bästa är för de flesta en självklarhet och man vill inget annat än att barnet ska få en bra start i livet. En del av det kan vara att amma. Har man möjlighet så anses amning vara det bästa för barnet i näringsväg, det är också en mycket viktig del i att knyta an till sitt barn. Ibland kan dock amning vara allt annat än en mysig stund med sin bebis då det kan leda till skavda, spruckna eller såriga bröstvårtor. Men det behöver inte betyda att man ska ge upp amningen. Det finns hjälpmedel som kan lindra och göra det uthärdligt så att man kan fortsätta att amma sitt barn så länge man önskar.

Genom att använda Nipple Ease bröstvårtsskydd underlättar man läkning av sina bröstvårtor. De gör att bröstvårtan hålls torr genom att luft tillåts att cirkulera fritt runt den. Utan skyddet kan kläder och framförallt BH:n skava på bröstvårtan mellan amningarna, genom att använda Nipple Ease bröstvårtsskydd hjälper det till att lindra smärtan och läkningsprocessen påskyndas.

Hos Promix kan du enkelt beställa bröstvårtsskydd till ett bra pris där frakten är inkluderad. Du får även med 10 amningsinlägg som skyddar mot läckage och inte fastnar i sår. Amningsinläggen är för engångsbruk och ska bytas så snart de är blöta. Vid beställning kan du välja att betala med Swish, e-postbetallänk via PayPal eller e-faktura. Promix är ett familjeföretag som startades 1987 av makarna Per och Annika Klingström som då var nyblivna föräldrar. De tycker att det är viktigt att amning ses naturligt världen över och att dess värden och kunskap förs vidare generation till generation för barnens och miljöns bästa.

Fler nyheter