Sveriges första akupunkturmottagning

28 mars 2020
jenny_olsson

Akupunktur är en kinesisk läkekonst med mångtusenårig historia som fortfarande idag hjälper miljontals människor att lindra och bota besvär. På Akupunktur Stockholm driver de en kinesisk medicinsk mottagning med flera decenniers erfarenhet då mottagningen öppnades av Dr. Shaozu Liu 1985 som den första i sitt slag i Sverige. Idag driver hon mottagningen med Jessica Liu och målet har alltid varit att hjälpa människor i behov med hjälp av sin gedigna kunskap inom traditionell kinesisk medicin.

Akupunktur går ut på att påverka meridianer i våra kroppar för att få en balans mellan Ying och Yang och på så sätt hjälpa kroppen att läka sig själv. Hos Akupunktur Stockholm kan man få hjälp med massor av besvär som smärta, stress, hudbesvär, allergi, trötthet och mycket mer. Det finns flera behandlingsformer och den traditionella akupunkturen där man stimulerar punkter i kroppen med hjälp av nålar är bara en av dessa former. Elektroakupunktur, smärtfri akupunktur, öronakupunktur, estetisk akupunktur, moxibustion, koppning och skrapterapi-Guasha är ytterligare metoder för behandling som erbjuds på mottagningen.

Med hjälp av akupunktur kan man behandla och bota åtskilliga åkommor och besvär och det kan verkligen vara den hjälp som många behöver och som inte alltid västerländsk medicin kan klara av att behandla. En väldigt stor fördel med den traditionella kinesiska behandlingsformen är att man som patient slipper alla elaka biverkningar som medicin i tablettform ofta kan ge. Utöver smärtor och besvär som man får hjälp med hos Akupunktur Stockholm så kan man som patient även erhålla estetiskt akupunktur. Det går som namnet antyder ut på att med hjälp av akupunktur reducera trötthets- och ålderstecken som uppenbarar sig i ansiktet. Med hjälp av metoden kan man få hjälp med att reducera fina linjer och rynkor, mörka ringar runt ögon och porer kan minskas eller avlägsnas och slutligen kan acne, hudinflammationer och slapp hy behandlas. Det finns ett flertal olika behandlingar för att ge ett bättre utseende utan att behöva ta till injektioner eller kirurgi. Så besök https://www.akupunkturstockholm.nu/ för att få all information som behövs.

Fler nyheter