Svensk Ljusterapi levererar ljusterapilampor med flera smarta designvarianter

16 januari 2023
wsn tutorial

editorial

När man bor i en del av världen som har betydligt mindre ljus under vintermånaderna händer det ofta att man saknar sommarens långa ljusa nätter. Därför tycker en del att det kan vara behagligt att sitta en stund framför en ljusterapilampa som är designad att likna det naturliga solljuset. Du hittar ett stort sortiment med sådana hos Svensk Ljusterapi, som har mängder med fina ljusterapilampor färdiga för leverans. De har säkert också en lampa som passar just dig, så läs mer nedan.

 

Få mer ljus under de mörka månaderna med ljusterapilampor från svenskljusterapi.se

För många som bor här i Skandinavien kan det vara något av en utmaning att ta sig igenom vintern. Man måste nämligen vara riktigt snabb för att kunna njuta av eller bara få se solen. Det är en tid när många ger sig iväg i mörkret på morgonen och kommer hem i mörkret på eftermiddagen. Detta blir naturligtvis allt mer aktuellt ju längre norrut man kommer. Brukar du ibland sakna solen extra mycket under höstmånaderna och fram tills våren återvänder med sol och mildare väder? Då kanske det kan vara intressant med ljusterapilampor. En ljusterapilampa är nämligen en lampa som är utformad för att efterlikna solens strålar och ge ett extra behagligt ljus i mörkret.

 

Stort utbud med praktiska ljusterapilampor som kan användas både i bilen och i hemmet

Svensk Ljusterapi är experter på ljusterapilampor, och på www.svenskljusterapi.se har de sammanställt en mycket fin katalog som säkert också innehåller en ljusterapilampa som passar just dina behov. Om du t.ex. vill ha en ljusterapilampa som är avsedd att stå på skrivbordet, och ge dig lite extra ljus när du arbetar, så är den smarta Lumie – Desklamp ett perfekt val. Om du vill kunna använda lampan i flera rum i ditt hem kan Lumie Halo-modellen vara ett bättre val. Den är lätt att flytta runt och inte bara en bra ljusterapilampa utan också en dekorativ lampa som sprider ljus och trivsel i bostaden.

 

Nätbutiken har också ljusterapilampor som du kan använda när du kör bil. Den sortens lampa är lätt att montera och har naturligtvis en design som gör den säker att använda under bilkörning. Lucimed – Luminette är en annan typ av ljusterapilampa, som också kallas för ett ljusvisir. Den är utformad ungefär som ett par glasögon och är perfekt att använda när man är aktiv. Därför kan du använda dem när du dammsuger, städar eller gör många andra saker. Lucimed – Luminette kan dessutom användas tillsammans med vanliga glasögon eller kontaktlinser.

 

Om du har frågor och vill veta mer om utbudet av ljusterapilampor är det bara att kontakta vår hjälpsamma kundservice hos Svensk Ljusterapi. De har massor av kunskaper om ämnet och kan säkert hjälpa dig att hitta den bästa ljusterapilampan för dig.

Fler nyheter