Ögonkräm från plastikkirurgen

20 maj 2020
william eriksson

Efter plastikkirurgi måste man sköta om sin hud extra noga. Bland allt utbud av kosmetika, krämer och serum har det länge saknats specialprodukter som passar för de extra krav som ställs efter en operation. Att få bort ärr, att göra huden riktigt fin på djupet, kräver extrem kvalitet på de krämer man använder. Därför finns det företag som har specialiserat sig på just högeffektiva produkter i absolut toppklass, som håller även för höga medicinska fordringar. Produkterna är framtagna av plastikkirurger och det finns ett stort sortiment, bland annat en speciell ögonkräm.

 

Resultatinriktad ögonkräm

Ingredienserna är noga utvalda för att göra så stor nytta som möjligt och verkligen ge resultat.

Exempelvis ögonkrämen verkar både som serum och antioxidant. Den innehåller vitaminer och ämnen som Q10, som skyddar och stärker huden. Koffein och hästkastanj stimulerar ansamlad vätska och dämpar mörka ringar och påsar under ögonen. Lugnande och dämpande ingredienser är trollhassel, aloe vera och mjölktistelolja. Aloe vera, algextrakt och kokosolja ger återfuktning och gör huden jämnare. Ögonkrämen kan du använda både morgon och kväll, och den passar för alla hudtyper. Man ska inte tro att det duger med vilken kräm som helst, för det är en stor skillnad när ingredienserna är valda med stor omsorg.

 

 

Inga tester på djur

Produkterna är cruelty free och är alltså inte testade på djur. De är veganska och av mycket hög kvalitet. De tillverkas i Sverige och har organiska och ekologiska ingredienser som gör skillnad. Det finns många fler produkter för dig som är mån om ditt utseende och välmående. Titta gärna in på en hemsida som marknadsför sådana ekologiska skönhetsprodukter, som är dessutom är framtagna av plastikkirurger. Du kan lita på att dessa produkter är gjorda av riktiga experter. Det är guld värt att satsa på en ögonkräm med kvalitet och få huden riktigt fin. Länktips: https://cicamed.se/

Fler nyheter