Ett vinterbröllop vid vattnet

25 oktober 2019
admin

Det stora blå håller oss människor fängslade i en skräckblandad förtjusning. Allt liv på jorden härstammar från att någon en gång i tiden var den första att bestämma sig för att krypa upp ur havet.
Och idag hämtar vi även en betydande del av vår föda från haven i form av fisk, skaldjur och mollusker. När vi åker på semester så vill vi gärna åka till stranden. Där kan vi tryggt plaska runt lite i vattnet innan vi återvänder till land.

Samtidigt står havet för något enormt, outforskat och lite skrämmande. I berättelser spelar hav och djup den arketypiska rollen av det undermedvetna och det outforskade.
När hjälten i berättelsen faller ned i havet så faller han/hon även ner i sig själv.

De flesta av oss gillar att uppleva havet på nära håll, men på tryggt avstånd. Då kan man njuta av dess otyglade skönhet utan att riskera att dras ned i det. För havet är som ett konstverk, satt i evig rörelse.
Stirrar man för länge på det så är det lätt att nästan falla i trans.

Samma känsla kan man få av att sätta sig ned och uppleva maten på Röken by Sonesson, en restaurang i Simrishamn
Här kan du uppleva en fantastisk meny samtidigt som du blickar ut över Hanöbukten. Menyn är koncentrerad på att endast erbjuda dig de allra bästa av det kulinariska spektrat – och upplevelsen förhöjs av den fantastiska utsikten.

Fastnar man verkligen för Röken så finns möjligheten att boka in sitt bröllop. Föreställ dig en ceremoni där både din trolovade och du får bekänna er kärlek till varandra med Östersjön i bakgrunden. 
För övrigt lär bröllopsfotografen också bli tacksam över att få jobba med en sådan fantastisk fond.

Nu gäller det bara att ta mod till sig och fria så att ni kan boka in er på restaurangen i fråga.
Varför inte hålla ett vinterbröllop?

 

Fler nyheter