Är det inte snart dags för lite tid på tu man hand?

29 oktober 2019
admin

Kanske har du under en längre tid gått och tänkt på att det är hög tid för dig och din partner att gå ut och äta och unna er något extra? Det kanske är lättare sagt än gjort. Desto roligare blir det om du överraskar din partner med restaurangbesöket. Försök att boka in barnpassning så att ni tillsammans kan äta måltiden i lugn och ro. Fundera över vilken typ av restaurang din partner skulle vilja gå på.  Kanske är det något så opretentiöst som hamburgare i Stockholm eller mer åt det fina hållet såsom Sushi?

 

Gör förarbetet ordentligt

Som sagt, tänk över vilket tema som gäller för kvällen. Kanske är det dags att testa ett helt nytt tema såsom kreolsk mat eller varför inte etiopisk. Det behöver inte alltid vara italienskt, franskt eller amerikanskt tema när det är dags att gå på restaurang.

mat

Mer än bara restaurangbesök?

Kanske tycker du och din partner att det är kul att gå ut och dansa? Testa något nytt såsom salsatek! Det kan hos många vara riktigt uppskattat. Om din partner verkligen inte tycker om att dansa kanske du ska tänka ut ett helt annat alternativ såsom teaterbesök eller kanske en tur i biografen?

 

Det lilla extra

Om du verkligen vill göra ett bra intryck kan det vara en idé att köpa en liten present och ge bort medans ni sitter och äter. Det kommer garanterat att uppskattas!

 

Får det inte kosta för mycket?

Det är kanske inte så kul att lägga halva månadslönen på en fredagskväll. Det finns olika sätt att hålla nere kostnaden på. Du kan leta efter så kallade ”deals” på nätet. Det är restauranger som rabatterar ut restaurangbesök. Om du evt har en vän som tidigare har besökt restaurangen eller om de överlag har få bra anmälningar så är detta ett utmärkt sätt att spara pengar på.

Fler nyheter